Home » Nachtzon Ambacht

Houten
Buitenlamp
Nachtzon | Ambacht

Modern style by Lula
Reviews
5/5
0 %
Ambacht
0 +
Levensverwachting
0 jaar
Garantie
0 %
Gemak

Specificaties

Stoere, fijnbezaagde Douglas balk 150 x 150mm

Hoogte bovengronds: 110cm | 45,5cm ondergronds

Werkt volledig automatisch met solar

Brandduur: > 10 uur

Onverwoestbare RVS316 kap

Duurzaam & zelfreinigend ETFE zonnepaneel

LED; 2700k – warm wit

Werkt volledig automatisch

Optioneel

FM Afstandsbediening groot bereik (tot 50m)

Houten tuinverlichting van Lula bestellen

Met houten tuinverlichting van Lula haal je wat unieks in huis. Kies zelf de vorm, stroomvoorziening en vele andere andere opties.

Wil je meer informatie over deze buitenlamp van hout? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Onze lampen worden door heel Nederland gratis bezorgd. Kies voor een natuurlijk uiterlijk en bestel vandaag nog jouw houten tuinverlichting.

Offerte aanvragen

Bestellingen groter dan 5 lampen en/of maatwerk? Daarvoor maken we graag een mooie offerte. Neem hiervoor even contact op via ons contactformulier of bel gerust.

Houten tuinverlichting Nachtzon | Ambacht

Op zoek naar unieke houten tuinverlichting? Kies dan voor de Nachtzon Ambacht. Met een houten buitenlamp behoud je het natuurlijke uiterlijk van je tuin en zorg je toch voor de nodige verlichting.

Het minimalistische en strakke design van deze buitenlamp op houten paal geeft jouw tuin een modern uiterlijk. De lamp is verkrijgbaar met zonnepaneel, maar er is ook een variant die werkt via een stroomkabel. Hiernaast zijn er nog vele andere opties. Benieuwd naar welke verlichting het beste past bij jouw tuin? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de geschikte oplossing. Ben je er al uit? Bestel dan direct uw Nachtzon Ambacht of Natuur online!

Een optie kiezen

Onze Google reviews

Wat zeggen onze klanten over Nachtzon?

Jan Willem Drijvers
Lees verder
Heel mooie verlichting. Staat prachtig in onze tuin.
Gerard Kroon
Lees verder
Fantastisch product, innovatieve en stoere lamp met een geweldige lichtopbrengst ! Meeste LED buitenverlichting is altijd van plastic en gaat hooguit 1 jaar mee. Deze lamp is “build to last” en kabels leggen is niet langer nodig. Mooi warm licht en de accu gaat heel lang mee. Ook met weinig daglicht is er genoeg opbrengst om de lamp de hele nacht te laten branden. Zoek je een buitenlamp ? zoek dan niet verder en ga voor de Lula buitenlamp !
Ton Jansse
Lees verder
Wij hebben kort geleden bij. Marieke Homan van Lula in De Groeve een Nachtzon gekocht. Dat is een houten tuin lamp en is in feite een geschilde boomstam van 150 cm hoog en 20 cm doorsnee, voorzien van een zonnepaneeltje en een ingenouwde verlichting.Hij staat bij ons in de voortuin, zodat bezoekers in het donker de weg naar onze voordeur makkelijk kunnen vinden, zonder te struikelen. Het is een zeer decoratief object. Hij is bedienbaar met een afstandsbediening. Wij zijn er zeer mee in onze sas en krijgen er veel enthousiaste reacties op. Een echte aanveler voor elke voortuin of als terrasverlichting. Marieke heeft de lampen ook in de vorm van strak gezaagde vierkante palen. Haar workshop is te bezoeken in de Groeve aan de Pellincksweg 3. De moeite van een bezoek waard.
Meinke de Veer
Lees verder
Wij zijn heel erg blij met de prachtige lampen van Lula. Ze geven een heel mooi warm licht en ook als ze niet aan staan, zijn de robuuste lampen een mooi element in onze natuurlijke tuin.
Jurjen Niewold
Lees verder
Mooie robuuste uitstraling van de palen en ze geven prachtig licht ‘s avonds. Geen technische kennis nodig om ze plaatsen. Je hoeft geen stroomkabels in te graven! Easy! Duurzaam en dat stralen ze uit. Echt een toevoeging aan onze tuin, het maakt de tuin helemaal af! Dankjewel Nachtzon van Lula!
Job Munten
Lees verder
Een parel voor de tuin. Lamp geeft in het donker subtiel licht en is overdag ook een aanwinst om naar te kijken!
Job Munten
Lees verder
Femke ten Veen
Previous
Next

Hulp nodig? Vraag de specialist!

Bereikbaar van 9:00 tot 17:00

Offerte aanvragen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Maatwerk of advies nodig?
Wij helpen jou graag!

Wanneer je je gegevens achterlaat zullen
wij contact met jou opnemen