Partners

Wordt een van onze partners!

Partnerprogramma

LULA® biedt unieke producten; exclusief en duurzaam.

Exclusiviteit en duurzaamheid zijn voor mij en mijn partners belangrijk. We durven anders te zijn dan anderen en zijn niet bang om tegen de richting in te zwemmen.

Ben jij op zoek naar unieke, luxe en duurzame buitenverlichting? Of bied jij je klanten graag een oplossing voor die onbereikbare plek, een kostenbesparing of heb je maatwerk nodig? Of misschien heb je een webshop waar onze producten goed bij passen?

JA? Laten we kijken hoe we elkaar het beste kunnen helpen!

Liefs voor de wereld,

Marieke van LULA

Nachtzon Ambacht moderne tuin

Onze Google reviews

Wat zeggen onze klanten over Nachtzon?

Jan Willem Drijvers
Lees verder
Heel mooie verlichting. Staat prachtig in onze tuin.
Gerard Kroon
Lees verder
Fantastisch product, innovatieve en stoere lamp met een geweldige lichtopbrengst ! Meeste LED buitenverlichting is altijd van plastic en gaat hooguit 1 jaar mee. Deze lamp is “build to last” en kabels leggen is niet langer nodig. Mooi warm licht en de accu gaat heel lang mee. Ook met weinig daglicht is er genoeg opbrengst om de lamp de hele nacht te laten branden. Zoek je een buitenlamp ? zoek dan niet verder en ga voor de Lula buitenlamp !
Ton Jansse
Lees verder
Wij hebben kort geleden bij. Marieke Homan van Lula in De Groeve een Nachtzon gekocht. Dat is een houten tuin lamp en is in feite een geschilde boomstam van 150 cm hoog en 20 cm doorsnee, voorzien van een zonnepaneeltje en een ingenouwde verlichting.Hij staat bij ons in de voortuin, zodat bezoekers in het donker de weg naar onze voordeur makkelijk kunnen vinden, zonder te struikelen. Het is een zeer decoratief object. Hij is bedienbaar met een afstandsbediening. Wij zijn er zeer mee in onze sas en krijgen er veel enthousiaste reacties op. Een echte aanveler voor elke voortuin of als terrasverlichting. Marieke heeft de lampen ook in de vorm van strak gezaagde vierkante palen. Haar workshop is te bezoeken in de Groeve aan de Pellincksweg 3. De moeite van een bezoek waard.
Meinke de Veer
Lees verder
Wij zijn heel erg blij met de prachtige lampen van Lula. Ze geven een heel mooi warm licht en ook als ze niet aan staan, zijn de robuuste lampen een mooi element in onze natuurlijke tuin.
Jurjen Niewold
Lees verder
Mooie robuuste uitstraling van de palen en ze geven prachtig licht ‘s avonds. Geen technische kennis nodig om ze plaatsen. Je hoeft geen stroomkabels in te graven! Easy! Duurzaam en dat stralen ze uit. Echt een toevoeging aan onze tuin, het maakt de tuin helemaal af! Dankjewel Nachtzon van Lula!
Job Munten
Lees verder
Een parel voor de tuin. Lamp geeft in het donker subtiel licht en is overdag ook een aanwinst om naar te kijken!
Job Munten
Lees verder
Femke ten Veen
Previous
Next

Nachtzon voor jouw klant

Enkele voorbeelden:

  • Er doet zich een onbereikbare situatie voor kabel voor
  • Jouw klant houdt van een natuurlijke ‘look&feel’
  • Jouw klant kiest voor kostenbesparend
  • Jouw klant heeft een maatwerkvraag

Nachtzon voor jou

Enkele voorbeelden:

  • Je loopt tegen het moeten aanleggen van bekabeling aan
  • Er dient een onbegaanbare/onbereikbare plek verlicht te worden
  • Je wilt jouw klanten een duurzame oplossing bieden
  • Geen risico’s voor jou

Alles op een rijtje

Wat kun je van ons verwachten?

Commissie

In ruil voor elke nieuwe order die via jou is gerealiseerd.

24/7/365 Service

Wij zijn altijd bereikbaar en bereid de beste service te bieden. Daarnaast bieden wij zéér uitgebreide garanties; Geen risico voor jou als wederverkoper.

‘LULA-Light-Case’*

Je ontvangt onze zgn. ‘LULA-Light-Case’ met daarin een mini-demo van beide types lampen; Natuur & Ambacht. Je neemt ze eenvoudig mee om op locatie te kunnen tonen aan liefhebbers.

Snelle levering

Wij hanteren tot 10 stuks (indien voorradig) Nachtzon per order een levertijd van maximaal 1 week. Bestel je meer dan 10 stuks, dan is de maximale levertijd 6 tot 8 weken.

Demo-lampen*

Je ontvangt demo-lampen waarmee je Nachtzon rechtstreeks door je klanten kunt laten ervaren in jouw eigen demo-tuin.

Vrijheid

Wij geven jou de vrijheid ons product op een voor jou passende manier aan te bieden aan jouw klanten; wij streven áltijd naar een samenwerking waarin we elkaar kunnen versterken.

* we bekijken samen wat voor jou de beste manier is om Nachtzon voor jouw klanten toegankelijk te maken.

Offerte aanvragen?

Ben je opzoek naar toepassingen voor jouw bedrijf of heb je maatwerk nodig? Aarzel niet en laat je gegevens achter, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.