Nachtzon | Duurzame houten buitenverlichting

Een combinatie van duurzame materialen en slimme techniek.

10+ reviews

‘Wij bouwen prachtige, solide & duurzame buitenverlichting, waarin de duurzaamste materialen gecombineerd worden met de meest effectieve (solar)technologie verkrijgbaar. Een genot om te zien hoe duurzaamheid in dit geval óók nog eens een uitkomst kan zijn’

Duurzaam
0 %
Levensverwachting
0 jaar
Garantie
0 jaar
LED warm wit
0 k

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Dit biedt onze Nachtzon op ZON jou

Kant & klaar

De zon is de bron; geen technische kennis nodig en geen kabels dwars door je tuin/oprit ingraven. Zoek een zonnige plek, graaf een gat, plaats de Nachtzon. Klaar!

Waar jij dat wilt

Plaats jouw buitenverlichting waar je maar wenst. In je tuin, langs de oprit, midden in de wei. Elke denkbare plek is vanaf nu bereikbaar, mits zonnig natuurlijk 😉

Zonder gedoe

Technische kennis is het laatste dat je nodig hebt voor onze lampen op zonne-energie. Geen electricien of ellenlange door te werken gebruiksaanwijzingen.

Nachtzon collectie by Lula®️

LULA® brengt gemak en duurzaamheid bij elkaar in Nachtzon; de exclusieve buitenlamp van LULA die zowel bekabeld als op solar verkrijgbaar is.
Een prachtig concept dat zowel voor thuis als professioneel gebruik geschikt is.

Sfeervolle verlichting, waar je maar wilt; alle lampen zijn draadloos wanneer je voor solar gaat. Daardoor dus ook nog eens zéér gemakkelijk te plaatsen.
Blijvend in ontwikkeling, zodat je altijd verzekerd bent van de nieuwste technologie momenteel verkrijgbaar.

Over ons

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Diensten

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Offerte aanvragen?

Ben je opzoek naar toepassingen voor jouw bedrijf of heb je maatwerk nodig? Aarzel niet en laat je gegevens achter, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.