Duurzame buitenverlichting voor campings.

Geef je camping veilige, duurzame en milieuvriendelijke uitstraling met Nachtzon van Lula. Gemakkelijk te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

"Wij hebben door Marieke 16 palen laten plaatsen, 8 Ambacht voor een chique uitstraling bij de bungalows en 8 Natuur voor op de camping. We krijgen veel positieve reacties van bezoekers!" - Jaap Wouters, Klein Vaarwater

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor campings.

Op zoek naar duurzame buitenverlichting voor je camping? LULA heeft wat je nodig hebt: milieuvriendelijke verlichting die je camping instant sfeer en veiligheid geeft. Onze LED-lampen zijn niet alleen gezellig als de avond valt, maar helpen je ook energie (en centen) te besparen. Dus, licht je camping op met LULA’s duurzame opties en maak het verschil voor zowel je gasten als de planeet.

De voordelen voor uw camping.

Met de duurzame houten buitenverlichting op LED van Lula wordt je camping niet alleen mooier, maar ook groener en gezelliger. De natuurlijke uitstraling van het hout gaat hand in hand met de natuurlijke omgeving van je camping, terwijl de LED-technologie zorgt voor een energiezuinige en kosteneffectieve verlichting.  Het warme licht van de LED’s zorgt elke avond voor een uitnodigende en veilige sfeer. We leveren de verlichting kant en klaar bij je af en zorgen plegen onderhoud wanneer nodig. Lula’s buitenverlichting is dus de perfecte keuze voor campingeigenaren die zowel de uitstraling als de duurzaamheid van hun camping willen verbeteren.

Toepassingen Lula®️ op campings.

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke