Home » Nachtzon Ambacht

Houten
Buitenlamp
Nachtzon | Industrie

Modern style by Lula
Reviews
5/5
0 %
Ambacht
0 +
Levensverwachting
0 jaar
Garantie
0 %
Gemak

Specificaties

Materiaal: Cortenstaal

Hoogte: 220 cm

Afmeting kap: ø 80cm

Tot onderkant kap: 180 cm

Brandduur: > 10 uur met solar

LED; 2700k – warm wit

Werkt volledig automatisch met solar

Optioneel

De booglamp wordt ook geleverd in de volgende stroomaansluitingen: 12V, 24V en 230V

Verschillende manieren afwerkingen mogelijk

Bevestiging op voetplaten of cortenstalen bak

Houten tuinverlichting Nachtzon | Ambacht

De Nachtzon Industrie is een unieke design dome lamp voor de tuin. Er zijn natuurlijk talloze opties voor buitenverlichting, maar als je echt iets speciaals zoekt is deze tuin booglamp een logische keuze.

De lamp heeft een cortenstalen kap en werkt volledig op zonne-energie. Naast de solar variant kun je echter ook kiezen voor een model dat op een stroomkabel is aangesloten. Verder bieden wij nog tal van extra opties. Neem gerust contact op voor meer informatie of bestel de Nachtzon | Industrie direct online!

DSCF2932

Nachtzon | Industrie dome lamp voor de tuin

Het robuuste design van de Nachtzon Industrie kun je gerust omschrijven als een echte eye-catcher voor buiten. Dat is te danken aan de sierlijke grote boog in de standaard en de enorme cortenstalen kap.

Deze design dome lamp is goed te plaatsen naast een tuintafel, waarbij de kap boven de tafel komt te hangen. De sierlijke gebogen standaard van deze booglamp zorgt ervoor dat er genoeg ruimte overblijft tussen de standaard en de tafel, waardoor de lamp niet in de weg staat.

DSCF2622

Duurzame booglamp voor buiten op zonne-energie

Plaats de Nachtzon Industrie booglamp waar je maar wilt, want je bent niet afhankelijk van kabels. Deze dome lamp kan namelijk volledig duurzaam gevoed worden door zonne-energie. De lamp brandt minimaal 10 uur en dit neemt vanzelfsprekend toe naarmate het weer zonniger wordt.

Geef je de voorkeur aan het gebruik van een normale stroomaansluiting, dan is dit ook mogelijk. Wij leveren deze booglamp voor de volgende stroomaansluitingen: 12 V, 24 V en 230 V

Plaatsing van de lamp

Het in de tuin plaatsen van de Nachtzon Industrie booglamp kan op verschillende manieren. Bevestiging aan de grond met bouten wordt het meest gekozen. Daarnaast bieden wij de optie aan om de lamp aan een extra betonpoer in de grond vast te maken.

Wil je dat de lamp verplaatsbaar is? Ook dan hebben wij een oplossing. Er is een cortenstalen contragewicht (50 x 50 x 50 cm) verkrijgbaar waarmee de lamp stevig staat en tegelijk mobiel blijft.

Sluit aan bij jouw smaak

De stijlvolle design booglamp zal in de toekomst verkrijgbaar zijn in elke gewenste RAL-kleur. Daarnaast staat ook de variant poedercoat zwart op de planning. Uiteindelijk is er dus voor iedere tuin een passend exemplaar beschikbaar.

Heb je specifieke wensen met betrekking tot deze lamp? Neem gerust contact op, we kijken graag voor je wat er mogelijk is.

Nachtzon | Industrie dome lamp bestellen

Ga voor een unieke booglamp in de tuin met de Nachtzon Industrie van LULA. Kies zelf je voorkeuren op het gebied van stroomaansluiting, plaatsing en extra opties.

Heb je vragen over deze tuin designlamp? Schroom niet om contact op te nemen, wij denken graag met je mee. Ook verzorgen we graag de plaatsing van deze design dome booglamp in jouw tuin!

Een optie kiezen

Onze Google reviews

Wat zeggen onze klanten over Nachtzon?

Jan Willem Drijvers
Lees verder
Heel mooie verlichting. Staat prachtig in onze tuin.
Gerard Kroon
Lees verder
Fantastisch product, innovatieve en stoere lamp met een geweldige lichtopbrengst ! Meeste LED buitenverlichting is altijd van plastic en gaat hooguit 1 jaar mee. Deze lamp is “build to last” en kabels leggen is niet langer nodig. Mooi warm licht en de accu gaat heel lang mee. Ook met weinig daglicht is er genoeg opbrengst om de lamp de hele nacht te laten branden. Zoek je een buitenlamp ? zoek dan niet verder en ga voor de Lula buitenlamp !
Ton Jansse
Lees verder
Wij hebben kort geleden bij. Marieke Homan van Lula in De Groeve een Nachtzon gekocht. Dat is een houten tuin lamp en is in feite een geschilde boomstam van 150 cm hoog en 20 cm doorsnee, voorzien van een zonnepaneeltje en een ingenouwde verlichting.Hij staat bij ons in de voortuin, zodat bezoekers in het donker de weg naar onze voordeur makkelijk kunnen vinden, zonder te struikelen. Het is een zeer decoratief object. Hij is bedienbaar met een afstandsbediening. Wij zijn er zeer mee in onze sas en krijgen er veel enthousiaste reacties op. Een echte aanveler voor elke voortuin of als terrasverlichting. Marieke heeft de lampen ook in de vorm van strak gezaagde vierkante palen. Haar workshop is te bezoeken in de Groeve aan de Pellincksweg 3. De moeite van een bezoek waard.
Meinke de Veer
Lees verder
Wij zijn heel erg blij met de prachtige lampen van Lula. Ze geven een heel mooi warm licht en ook als ze niet aan staan, zijn de robuuste lampen een mooi element in onze natuurlijke tuin.
Jurjen Niewold
Lees verder
Mooie robuuste uitstraling van de palen en ze geven prachtig licht ‘s avonds. Geen technische kennis nodig om ze plaatsen. Je hoeft geen stroomkabels in te graven! Easy! Duurzaam en dat stralen ze uit. Echt een toevoeging aan onze tuin, het maakt de tuin helemaal af! Dankjewel Nachtzon van Lula!
Job Munten
Lees verder
Een parel voor de tuin. Lamp geeft in het donker subtiel licht en is overdag ook een aanwinst om naar te kijken!
Job Munten
Lees verder
Femke ten Veen
Previous
Next

Maatwerk of advies nodig?
Wij helpen jou graag!

Wanneer je je gegevens achterlaat zullen
wij contact met jou opnemen