Duurzame buitenverlichting voor vakantieparken.

Geef je vakantiepark een luxe, duurzame en veilige uitstraling met Nachtzon van Lula. Gemakkelijk te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

"Wij hebben door Marieke 16 palen laten plaatsen; 8 Ambacht voor een chique uitstraling bij de bungalows en 8 Natuur voor op de camping. We krijgen veel positieve reacties van bezoekers!" - Jaap Wouters, Klein Vaarwater

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor Vakantieparken

Zoek je duurzame buitenverlichting voor vakantieparken? Lula biedt een breed assortiment aan milieuvriendelijke verlichtingsopties die perfect zijn voor het creëren van een sfeervolle en veilige omgeving. Onze energie-efficiënte LED-lampen zorgen niet alleen voor een warme uitstraling van uw park na zonsondergang, maar verminderen ook uw ecologische voetafdruk en energiekosten. Ontdek de voordelen van Lula’s duurzame buitenverlichting en investeer in de toekomst van je vakantiepark.

De voordelen voor uw vakantiepark

Bij Lula begrijpen we dat je wilt dat  je vakantiepark er goed uitziet en aanvoelt als een veilige plek. Dat is precies wat onze buitenverlichting biedt: Duurzaam en sfeervol, zodat je gasten zich altijd op hun gemak voelen. 

En maak je geen zorgen over het onderhoud; dat regelen wij voor je. Pluspunt: onze verlichting is zo ontworpen dat het overal in het park snel en makkelijk is te plaatsen.

Kies voor Lula voor je vakantiepark en combineer duurzaamheid met service en gemak.

Toepassingen Lula®️ op vakantieparken

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke