Duurzame Stadsverlichting van Lula.

Verrijk uw gemeente met de duurzame en veilige uitstraling van Nachtzon stadsverlichting van Lula. Eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en energie-efficiënt, ideaal voor parken, pleinen en straten.

Tekst

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor Gemeenten

Op zoek naar duurzame verlichtingsoplossingen voor uw gemeente? Lula biedt een uitgebreid assortiment aan milieuvriendelijke verlichtingsopties, perfect voor het creëren van een aangename en veilige omgeving in openbare ruimtes. Onze energie-efficiënte LED-lampen zorgen voor een warme uitstraling en verminderen zowel de ecologische voetafdruk als de energiekosten. Ontdek de voordelen van Lula’s duurzame stadsverlichting en investeer in een groenere toekomst voor uw gemeente.

De voordelen voor uw gemeente

Bij Lula begrijpen we dat u wilt dat uw gemeente er goed uitziet en een veilige plek is. Onze stadsverlichting biedt precies dat: duurzaamheid en sfeer, zodat inwoners en bezoekers zich altijd op hun gemak voelen.

Maak u geen zorgen over onderhoud; dat is onze zorg. Plus, onze verlichting is ontworpen voor snelle en eenvoudige plaatsing in verschillende openbare ruimtes.

Kies voor Lula voor uw gemeente en combineer duurzaamheid met service en gemak.

Toepassingen Lula®️ in gemeenten

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke