Innovatieve en duurzame Bedrijfsverlichting van Lula.

Versterk de uitstraling van uw bedrijf met de moderne, duurzame en veilige verlichting van Nachtzon van Lula. Perfect voor buitenterreinen; eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en energiezuinig.

Tekst

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Industriële buitenlamp; groots & meeslepend

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor bedrijven

Zoekt u duurzame verlichtingsoplossingen voor uw bedrijf? Lula biedt een uitgebreid assortiment aan milieuvriendelijke verlichtingsopties, perfect voor het verhogen van de sfeer en veiligheid rondom uw bedrijfsruimtes. Onze energiezuinige LED-lampen bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar helpen ook uw ecologische voetafdruk en energiekosten te verlagen. Ontdek de voordelen van Lula’s duurzame bedrijfsverlichting en maak een verantwoorde keuze voor uw onderneming.

De voordelen voor uw bedrijf

Bij Lula begrijpen we dat u wilt dat uw bedrijf er niet alleen goed uitziet, maar ook een veilige en uitnodigende plek is. Onze verlichting biedt precies dat: duurzaamheid en sfeer, zodat medewerkers en bezoekers zich altijd comfortabel voelen.

Maak u geen zorgen over onderhoud; dat verzorgen wij. Bovendien is onze verlichting zo ontworpen dat het gemakkelijk en snel overal in uw bedrijf kan worden geplaatst.

Kies voor Lula voor uw bedrijf en geniet van de combinatie van duurzaamheid, service en gemak.

Toepassingen Lula®️ bij bedrijven

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke