Nachtzon Industrie
By Lula®️

Deze tijdloze design booglamp is ideaal voor op het terras of als eye-catcher bij de oprit of entree.

10+ reviews

‘Groots en meeslepend, daar houd ik van. Een grote buitenlamp kan in onze collectie dan ook niet ontbreken. Lekker lang buiten tafelen of juist een baken bij de entree creëren; solar of niet, hij is tijdloos, stoer en zelfs in jouw lievelingskleur te verkrijgen’.

Duurzaam
0 %
Levensverwachting
0 jaar
Garantie
0 jaar
Tijdloos
0 %

Unieke eigenschappen van de Industrie

LULA® houdt van groots en meeslepend. Het  stoere design van deze booglamp is leverbaar als exclusieve SOLAR buitenlamp of voorbereid op 230V met IP67 waterdichte E27-fitting. 

De solar variant is daarbij natuurlijk gemakkelijk óveral te plaatsen; je hebt geen kabels nodig, de zon is de bron. Voorzien van LED 2700K; warm wit.

De bekabelde variant is af te stemmen op het doel dat je ermee voor ogen hebt. Gezellig op het terras met een amberkleurige lamp of juist voorzien van een heldere lamp voor functionele verlichting bij de entree van je huis, hotel of anderszins.

Plaats ‘m op een vaste locatie of op een plaat voorzien van contragewicht (bijvoorbeeld een olijfboom of plantenbak) om ‘m later nog te kunnen verplaatsen.

Toepassingen Nachtzon | Industrie

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Offerte aanvragen?

Ben je opzoek naar toepassingen voor jouw bedrijf of heb je maatwerk nodig? Aarzel niet en laat je gegevens achter, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.