Over ons

Wie of wat is LULA?

Die gekke naam is NIET wat veel mensen denken; de afkorting van Light Up Life Anywhere, noch mijn voornaam.

Het bedrijf werd opgericht in Hoogezand en vernoemd naar een klein regiootje in mijn Groninger geboorteplaats.
Lula werd rond het einde van de 17e eeuw de plek waar mijn voorouders zich vestigden. Sindsdien is deze familie altijd trouw gebleven aan dit deel van de Groninger veenkoloniën.

Het is niet dat ik nergens kom, natuurlijk, maar hoe mooi is het dat het oord, waar mijn roots tot vér in het verleden liggen, toevallig óók nog eens de afkorting kan zijn van Light Up Life Anywhere?

Ik kom uit het onderwijsveld en vul mijn vrije tijd liefst met tal van hobby’s (zangeres, piano, schilderen, charcuterie maken…). Eén van die hobby’s is het keer op keer bedenken van oplossingen voor problemen. Is het niet in een restaurant, in een winkel of onderweg, gewoon op straat… Ik vul mijn tijd het liefst met het optimaliseren van mijn omgeving.

Met de oprichting van LULA besloot ik een punt te zetten achter mijn onderwijscarrière en wat terug te doen voor mijn kinderen; duurzaamheid promoten als een oplossing. Dit heeft geresulteerd in een duurzaam product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Nachtzon is een oplossingsgericht product dat óók duurzaam is; ik zeg WIN-WIN.

Volgens mij zit juist dáár de kracht waarmee een ieder te overtuigen is om te kiezen voor duurzaamheid. In het verlengde daarvan ligt natuurlijk onze klimaatcrisis waar, als er geen sleutel tot succes wordt gevonden voor het ‘aanprijzen’ van duurzaamheid, een enorm probleem voor onze kinderen gaat ontstaan.

Ik ben uitgebreid in het diepe gesprongen en heb de juiste mensen om mij heen verzameld. Nachtzon is een oplossing voor het leed dat ‘verlichting aanleggen’ heet.

Wij brengen gemak, warmte en duurzaamheid bij elkaar in de Nachtzon; de exclusieve buitenlamp van LULA .

Een prachtig concept dat zowel voor thuis als professioneel gebruik geschikt is. Sfeervolle verlichting, waar je maar wilt; alle lampen zijn draadloos en dus zéér gemakkelijk te plaatsen.

Liefs voor de wereld van Marieke Homan

Offerte aanvragen?

Ben je opzoek naar toepassingen voor jouw bedrijf of heb je maatwerk nodig? Aarzel niet en laat je gegevens achter, wij nemen dan z.s.m. contact met je op.