Duurzame buitenverlichting voor hotels.

Verbeter de uitstraling van uw hotel met de stijlvolle, duurzame en veilige verlichting Nachtzon van Lula. Ideaal voor buitengebieden; eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en energiezuinig.

Tekst

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor hotels

Op zoek naar duurzame verlichtingsoplossingen voor uw hotel? Lula biedt een scala aan milieuvriendelijke verlichtingsopties, perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer rondom uw hotel. Onze energie-efficiënte LED-lampen zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar helpen ook uw ecologische voetafdruk en energiekosten te verlagen. Ontdek de voordelen van Lula’s duurzame hotelverlichting en maak een groene keuze voor uw hotel.

De voordelen voor uw hotel

Bij Lula begrijpen we dat u wilt dat uw hotel niet alleen prachtig oogt, maar ook aanvoelt als een veilige en comfortabele plek. Onze verlichting biedt precies dat: duurzaamheid en sfeer, zodat uw gasten zich altijd op hun gemak voelen.

Maak u geen zorgen over onderhoud; dat nemen wij voor onze rekening. Bovendien is onze verlichting zo ontworpen dat deze snel en gemakkelijk overal rondom uw hotel kan worden geplaatst.

Kies voor Lula voor uw hotel en geniet van de combinatie van duurzaamheid, service en gemak.

Toepassingen Lula®️ bij hotels

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke