Sfeervolle en Duurzame Verlichting van Lula voor de Horeca.

Verhoog de allure van uw restaurant, café of hotel met de elegante, duurzame en veilige verlichting van Nachtzon van Lula. Eenvoudig te installeren, onderhoudsarm en energiebesparend, perfect voor terrassen en tuinen

tekst

Deze klanten kiezen al voor Nachtzon van Lula.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig

Nachtzon voor Vakantieparken

Zoekt u duurzame verlichtingsoplossingen voor uw horecazaak? Lula biedt een breed scala aan milieuvriendelijke verlichtingsopties, ideaal voor het creëren van een gastvrije en veilige sfeer. Onze energiezuinige LED-lampen bieden niet alleen een warme uitstraling voor uw zaak na zonsondergang, maar helpen ook uw ecologische voetafdruk en energiekosten te verlagen. Ontdek de voordelen van Lula’s duurzame horecaverlichting en investeer in de toekomst van uw zaak.

De voordelen voor uw horecazaak

Bij Lula begrijpen we dat u wilt dat uw horecazaak er niet alleen goed uitziet, maar ook aanvoelt als een veilige en uitnodigende plek. Dat is precies wat onze buitenverlichting biedt: duurzaamheid en sfeer, zodat uw gasten zich altijd welkom en comfortabel voelen.

Maak u geen zorgen over onderhoud; dat verzorgen wij voor u. Plus, onze verlichting is zo ontworpen dat het overal in uw zaak snel en makkelijk is te plaatsen.

Toepassingen Lula®️ in de Horeca

Ontdek de volledige collectie Nachtzon

Meer over Lula

Lula is hét bedrijf dat je voorziet van stijlvolle en duurzame tuinverlichting. Het bedrijf is opgericht door Marieke Homan en is gevestigd in Hoogezand, Groningen. Lula dankt zijn naam aan een gelijknamige buurtschap en voormalig dorp nabij Hoogezand. De voorouders van oprichter Marieke zijn al sinds de 17e eeuw verbonden aan deze plaats. Nu, ruim vier eeuwen later, is Marieke terug op de plaats waar haar roots liggen.

Na vele jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, besloot Marieke om duurzaam te gaan ondernemen. Het oplossen van alle milieuproblemen tegelijkertijd is onmogelijk. Dus besloot ze zich te richten op verlichting. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het duurzame product dat ook bereikbaar is voor de consument; Nachtzon by LULA.

Onze werkwijze

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid op nummer 1 heeft staan. Met onze producten proberen wij een ieder te overtuigen van de kracht en het gemak van duurzaamheid. Dit doen wij onder andere door stijlvolle designs te combineren met duurzame technieken als zonne-energie. Daarnaast gebruiken wij enkel milieuvriendelijke materialen om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Naast dat onze producten milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, zorgen deze ook voor een sfeervolle tuin. De designs van de lampen zijn modern en tijdloos. Verder kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar maatwerk. Zo zorgen wij dat jij straks de verlichting in je tuin hebt die écht bij je past!

Liefs voor de wereld, Marieke